Onze vakantiewoning Bosschelle is ideaal voor familie en vrienden, die graag even willen bijpraten of genieten van de boerenbuiten !!!

Onze woning beschikt over 4 slaapkamers, een living met TV, grote ingerichte keuken met alle comfort, een ruime badkamer met ligbad en toilet, een afzonderlijke douchekamer met toilet. Er is een groot terras met tuinmeubelen, picknickbank, een fietsenstalling, een BBQ, een tuin met schommel alsook een ruime binnenkoer.

Wij bieden plaats aan max 11 personen. U beschikt over 2 grote slaapkamers met elk een 2-persoonsbed, 2 slaapkamers met elk een stapelbed en een 1-persoonsbed,  2 kinderbedjes  +  3 vouwbedden. Deze kunnen bijgeplaatst worden.
Alle bedden zijn voorzien van donsdekens en kussens. Er zijn ook gewone dekens aanwezig. Bed- en badlinnen zelf meegebrengen.
Er is ook Wifi aanwezig.

 
 


Onze vakantiewoning is niet gelegen aan de straatkant maar bereikbaar via een losweg. Alle auto’s kunnen op de binnenkoer geplaatst worden.

Een hond mag mee maar kleine hondjes slapen binnen en grote honden slapen in de stal.

In de lente worden heel wat lammetjes geboren. Dan kan je zeker een kijkje komen nemen in de schapenstal naast de vakantiewoning.
Van april tot oktober worden de schapen 2 x per dag gemolken.  Ook deze activiteit mag u zeker niet missen !

Eind mei, begin juni komt de schaapscheerder langs en dan worden alle schapen geschoren.

Doth, onze Border Collie zal jullie laten zien dat hij een kudde schapen kan drijven… Op bevel van Wim brengt hij al de schapen bij elkaar of drijft hij schapen van de ene weide naar de andere.